Managerul “Glont in cap” a devenit Managerul “Like”

0
569

Managerul "Glont in cap" a devenit Managerul "Like" 1Una din “realizarile” cu care se lauda Managerul “Glont in cap” este numarul de like-uri pe care Filarmonica Oltenia Craiova le-a avut la ultimul concert sustinut in Sala Polivalenta din Craiova .

In “Luarea de pozitie” a managerului Gabriel Zamfir gasim “Concertul de anul acesta, „Placido Domingo jr. and friends”, a fost foarte bine primit de public, dupa cum reiese din numarul mare de aprecieri, vizualizari si comentarii pozitive de pe pagina de facebook a Filarmonicii „Oltenia” Craiova: https://www.facebook.com/filarmonicaolteniacraiova/videos/592624951247351/

Managerul "Glont in cap" a devenit Managerul "Like" 2

Daca 45k de vizualizari si 1000 de aprecieri este o mare realizare atunci numarul de bilete este inca o mare realizare 404 si 1200 de invitatii..

Cele 45k de vizualizari ce bani au adus institutiei pe care o conduceti ? De curiozitate ..

Spectacolul Maria Tănase Symphonic , o alta “realizare” prezenta in fiecare conferinta de presa, are vanzari record : 239 de bilete .

Este de remarcat ca sunteti in crestere ! De la 239 la 404 este o mare realizare ..

Am inteles ca au auzit si cei din Canada de spectacolul “Placido Domingo Jr. & Friends” ! Felicitari .. Chiar meritati titlu Managerul “Like” ..

Totusi daca tot aveti acest titlu .. Domnul Viceprimar Baragan nu a semnat “ievaluarea” dar oare a dat like ?

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.