Manuel Bortoi : Alături de colegii din USR am votat pentru reabilitarea termică prin fonduri europene aferente PNRR a 53 de blocuri din Municipiul Craiova

0
209

67 de scări de blocuri din Craiova vor fi renovate energetic, cu bani din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Primăria Municipiului Craiova a depus proiecte în valoare de peste 21 de milioane de euro pentru renovarea mai multor blocuri din Craiova cu fonduri europene.

În şedința extraordinară a Consiliului Local au fost aprobate patru proiecte. Municipalitatea le-a depus spre finanțare din Planul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba de patru loturi de blocuri de locuinţe, dar şi spaţii deținute de agenți economici și care vor fi reabilitate energetic din banii alocați pe județ prin PNRR.
În primul lot intră 14 blocuri. Valoarea proiectului este de 5.139.532 de euro fără TVA.

“La ședința de Consiliu Local din data de 26.05.2022 am adresat o interpelare executivului Primăriei Craiova legată de implementarea programului de reabilitare termică a unui număr de blocuri din Craiova, program ce se va realiza cu ajutorul fondurilor europene aferente PNRR.

Am fost informat că in cadrul acestui program, in urma evaluării care se va efectua de către o echipă de experți se vor putea realiza și alte lucrări cum ar fi : înlocuire țevi din subsolul blocurilor, înlocuire termopane la apartamentele care au această nevoie, zugrăvit și înlocuire termopane pe casa scării, schimbare ușa de la intrarea in bloc.

Luni 30.05.2022, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Craiova, alături de colegii din USR am votat pentru reabilitarea termică prin fonduri europene aferente PNRR a 53 de blocuri din Municipiul Craiova.

USR a fost parte importantă in realizarea Planurilor PNRR prin Cristian Ghinea Ministrul Fondurilor Europene din guvernul Cîțu și continuă sa susțină implementarea acestor planuri esențiale pentru dezvoltarea Romăniei.”,a scris Manuel Bortoi pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.