Marcel Ciolacu, anunț oficial despre nominalizările PSD pentru ministerele Muncii și Familiei „Sunt două doamne atât cu activitate politică dar și cu activitate în Parlament”

0
442

Marius Budăi și Gabriela Firea și-au anuntat demisia, săptămâna trecută, joi și vineri, în urma scandalului „azilelor groazei”, când au decis să se suspende din funcțiile politice pe care le dețineau în partid.

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre nominalizările PSD pentru ministerele Muncii și Familiei, după ce Budăi și Firea și-au dat demisia. Simona Bucura Oprescu și Natalia Intotero sunt oficial noii miniștri.

„Sunt două doamne care, doamna Bucura este președinta comisiei de administrație din Parlament, cu experiență clară în această zonă și doamna Intotero a mai fost ministru o perioadă de timp și secretar de stat la Ministerul de Externe și președinta comisiei de învățământ. Sunt două doamne atât cu activitate politică dar și cu activitate în Parlament”, a spus președintele PSD.

Natalia Intotero a mai făcut parte din Guvern și în trecut, fiind ministru pentru Românii de pretutindeni în cabinetul condus de Viorica Dăncilă. De asemenea, anterior, a ocupat poziția de secretar de stat în Ministerul de Externe în timpul guvernării Ponta. Este la al treilea mandat de parlamentar din partea PSD.

La Ministerul Muncii, conducerea social-democrată a desemnat-o, în locul lui Marius Budăi, pe Simona Bucura Oprescu, președinta Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului din Camera Deputaţilor. Simona Bucura Oprescu fost aleasă parlamentar de Argeş pe listele PSD, iar numele său a mai fost vehiculat pentru Ministerul Muncii la rotativa guvernamentală din luna iunie. La acel moment, Marcel Ciolacu a preferat ca Marius Budăi să rămână și să-și continue mandatul.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.