Marcel Iures, din nou pe scena Teatrului Colibri, luni, 15 aprilie, in spectacolul „Mos Nichifor“ 1Luni, 15 aprilie 2019, la ora 19:00 este programat, in cadrul Stagiunii Colibri. ACTul 3, spectacolul „Mos Nichifor“, dupa „Mos Nichifor Cotcariul“ de Ion Creanga, cu Marcel Iures si Ruxandra Maniu, regia Alexandru Dabija, costume Manuela Pungan. Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu varsta sub 12 ani!

„Pe langa umor si surprinzatoarea filosofie, opera lui Creanga are si o puternica dimensiune erotica. Oralitatea lui provocatoare a trecut in proza distilandu-se intr-o dramaturgie aluziva, insinuanta si plina de umor. Mos Nichifor este un spectacol despre intalnirea dintre doua generatii si confruntarea intre doua feluri de a vedea lumea: una conservatoare, ironic-traditionalista si una moderna, agresiva in fragilitatea ei.“ (www.teatrulact.ro)

Citeste si :  Atitudini - Marcel Iures in imagini, la Teatrul Colibri Craiova, in Saptamana Teatrului, editia a V-a

In luna februarie, Teatrul ACT din Bucuresti a prezentat spectacolul „Mos Nichifor“ in premiera la Craiova, pe scena Teatrului Colibri.

Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 19:00, iar duminica, in intervalul 10:00 – 13:00.
Pret bilet: 20 lei/pers.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.