Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi vor in Parlament . Sunt colegi de liste cu Pleşoianu, Mitralieră şi Şerban Nicolae

0
394

Cântăreţii Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi vor candida pentru Parlament din partea PER, urmând să fie colegi de „liste” cu foştii pesedişti Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu „Mitralieră”..

Pe listele PER Mureş pentru Senat se află, pe primele poziţii, solista de muzică uşoară originară din Târgu Mureş Sanda Ladoşi (Tache după căsătorie) şi compozitorul Andrei Kerestely, iar pe cele pentru Camera Deputaţilor interpretul de muzică uşoară Marcel Pavel şi actorul Bogdan Stanoevici.

Reamintim că Şerban Nicolae a anunţat vineri că va face pereche cu Liviu Pleşoianu pe listele PER Bucureşti. O zi mai târziu, Cătălin Rădulescu a transmis şi el că li se alătură şi că va candida din partea PER la Argeş.

Mai amintim că PER a susţinut-o la alegerile locale pe Adriana Bahmuţeanu pentru primăria sector 1. Bahmuţeanu a pierdut alegerile cu brio.

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.