Marcel Pușcaș, prima reacție după ce un angajat al FCU Craiova a fost înjunghiat..

0
1515

Marcel Pușcaș a oferit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, prima reacție după ce un angajat al FCU Craiova a fost înjunghiat.

Marcel Pușcaș susține că angajatul înjunchiat lucrează în cadrul departamentului de întreținere de la baza sportivă a FC U Craiova și că, în momentul incidentului, nu era în timpul serviciului. În plus, acesta a dezvăluit că, în prezent, victima se află acasă, în afara oricărui pericol.

„Din câte știu, este acasă. Poliția urmează să facă o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat. Toată lumea e în concediu. Inclusiv el este în concediu. E în afara oricărui pericol. Angajatul nu era în timpul serviciului. Lucrează la întreținere la baza sportivă”, a declarat Marcel Pușcaș.

Persoana agresată le-ar fi declarat polițiștilor din Dolj faptul că patru-cinci tineri l-au atacat în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova.

„Bărbatul le-a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaște, fiind lovit de unul dintre aceștia cu un obiect înțepător în zona abdominală”, ar fi declarat, polițiștilor din Dolj, bărbatul agresat.

„Ei sunt cea mai pătimită galerie cunoscută din lume, pentru că au fost ani de zile când n-au avut echipă și au fost ademeniți să meargă la CSU prin fel și fel de mijloace, iar ei au rămas.

Când simțeau că au și ei echipă puternică, noi am luat-o la vale, iar toată vina a căzut pe mine. Le înțeleg frustrarea. Tot oltean sunt și eu, am frustrări, reproșuri din familie. Fac 20 de ani de când sunt implicat financiar în fotbal”, spunea, în trecut, Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, după un conflict cu suporterii.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.