Marcel Vela, dezvaluiri incredibile: Am gasit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 masini Tuareg pentru protectia demnitarilor PSD.

0
43

Marcel Vela a solicitat Camerei Deputatilor sa returneze masina BMW seria 7 cumparata de minister cand era Carmen Dan. Am gasit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 masini Tuareg pentru protectia demnitarilor PSD si alte achizitii inoportune.

 

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a solicitat Camerei Deputatilor sa returneze masina BMW seria 7 cumparata de minister cand era condus de Carmen Dan. Ministrul a precizat ca a gasit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 masini Tuareg pentru protectia demnitarilor PSD si alte achizitii inoportune.

Marcel Vela a spus ca ministrul Carmen Dan a cumparat din banii ministerului un autoturism BMW Seria 7 pentru Camera Deputatilor, „cheltuind bani aiurea, in loc sa cumpere autoturisme pentru politisti”.

Citeste si :  DOCUMENT PSD Serban Nicolae pregateste gratierea coruptiei

„Am solicitat Camerei Deputatilor sa returneze ministerului masinile de lux. (…) Au fost cumparate si 4 masini Tuareg noi la Jandarmerie pentru protejarea demnitarilor PSD, de 200 de mii de euro. Cu 200 de mii de euro puteau fi cumparate 2000 de pistoale pentru politistii din strada, care au Carpati. Am gasit sute de televizoare cumparate la Jandarmerie cu o mie de euro bucata – o sa intreb si eu ce televizoare sunt alea cu o mie de euro – si alte achizitii facute in acest minister pe care noi le consideram inoportune”, a mai spus Vela.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.