Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Marea cacealma – Stadionul Ion Oblemenco

Marea cacealma – Stadionul Ion Oblemenco

Share ..

Sursa foto : Compania Națională de Investiții

Azi am asistat la un circ gratuit facut de catre oficialii CS U Craiova cu privire la exclusivitatea pe noul stadion Ion Oblemenco. In mod normal asa ceva nu se poate realiza pe un bun public ce apartine tuturor craiovenilor. Contractul a incetat de drept in momentul in care s-au investit 60 de milioane de euro din banii craiovenilor deoarece terenul pe carea fost construit noul stadion nu trebuia sa fie grevat de sarcini. Tocmai acest fapt ne arata ca acel contract este nul de drept . Sa nu uitam ca in acest moment stadionul este al C. N. I. , nu al CS U , nu al Primariei deci orice contract este zero pentru ca atata timp cat este al C.N.I. . Nu se poate face contract pana nu este cedat Primariei Craiova si este logic ca ,contractul vechi sa nu mai produca efecte juridice. Nu se pot respecta conditiile din vechiul contract atata timp cat valoare noului stadion este de 60 de milioane de euro iar cel vechi nu depasea 1 milion de euro.  Orice OUG dat intre timp este neconstitutional si se poate ataca la Inalta Curte de Justitie si Casatie.

 

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : Marcel Iancu , Presedinte Fc U Craiova asteapta raspunsul Primariei Craiova

Legat de scandalul provocat in presa de reprezentantul clubului CSU Craiova 2013, Popescu Florin Marcel, atasez cererea nr. 136338/02.10.2017 adresata...

Închide