Marea Inaugurare platita de partid !

1
160
Marea Inaugurare platita de partid ! 1
Sursa foto : Compania Națională de Investiții

Marea inaugurare a stadionului din Craiova a intrat in linie dreapta iar la nici 24 de ore trebuie sa aducem celor care ne citesc cateva lucruri interesante despre acest mare eveniment al orasului nostru . 

Pentru partidul care guverneaza acest eveniment nu trebuie sa fie unul de proasta calitate . Au investit foarte mult in cumpararea abonamentelor ca la inaugurare sa fie stadionul plin . Esti membru PSD ? Atunci ai castigat un abonament gratuit la stadion .

Daca te intrebi de ce ? Raspunsul este simplu : nu doresc sa se faca de ras !

Citeste si :  Filarmonica Oltenia Craiova - Deschiderea Stagiunii 2019/2020 : Symphonic Adiemus de Karl Jenkins – o lume sonora fantastica

La aceasta inaugurare trebuie sa ne aducem aminte de cheful lui Ponta sau de 23 august din epoca ceausista ..

Bugetul de partid este foarte mare iar achizitionarea unor abonamente este ceva infirm avand in vedere cati bani vin din contractele cu statul .

Daca pana acum imparteau invitatii “gratis” acum … intre ei impart ABONAMENTE GRATUITE ! Promisiune onorata ! Inaugurarea este deja un eveniment reusit din toate punctele de vedere .

Lasa un comentariu aici !

1 COMENTARIU

  1. Băi nene a inebunit …lupu . Doamne ferestema de idioți.Eu nu sânt membru al niciunui partid ,am fost și la Milano cu AC Milan cu plecare de pe Otopeni și am și abonament cumpărat de atunci.Dar ce să le explici la unii cu ( sau fără) mintea scurtă.Niste cretini o să muriți de grija altora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.