Maria Lara Alexandra Popa, olteanca care a impresionat o lume intreaga cu dimensiunile sale perfecte: Titlul de Miss Universe era singurul care imi lipsea din palmares..

0
193

Olteanca care a cucerit Miss Universe 2019 la Culturism Natural ne-a raspuns la cateva intrebari si chiar a dat sfaturi destul de importante femeilor care vor sa arate impecabil . Maria Lara Alexandra Popa a reusit sa cucereasca cateva titluri importante si nu se opreste aici . In septembrie , Maria Lara Alexandra Popa se va deplasa la New York unde are de aparat titlurile castigate ..

Jurnal de Craiova : Cum reusesti sa te mentii in forma ? Care este secretul tau ?
Maria Lara Alexandra Popa : Mișcarea si o buna alimentație este secretul! Nu trece zi in care sa nu fac cel puțin 40 de minute de antrenament! Partea putin mai grea,este alimentația… deși uneori mai gresesc ,imi asum si reglementez situația…Asta in momentul in care sunt in afara sezonului competițional…Cand incep pregatirea pentru concurs, este cu totul alt discurs…este momentul in care nu imi permit sa greșesc cu absolut nimic!

Jurnal de Craiova : Cat de mult te-a schimbat castigarea titlului de Miss Universe 2019 la Culturism Natural?
Maria Lara Alexandra Popa : În ceea ce privește titlul de Miss Universe, la fel ca și celelalte titluri pe care le-am obținut în cele 6 competiții la care am participat, înseamnă foarte mult! Si cred ca nu titlurile in sine ,cât drumul pe care l-am parcurs pentru a ajunge pe o scenă la concursuri de genul acesta ! Ce a însemnat și ce au însemnat, pot rezuma in cateva cuvinte: disciplina ,autocunoastere ,autostima ,experiente de viață unice , prietenii ,maturizare ,si multe altele …Titlul de Miss Universe era singurul care imi lipsea din palmares, din Federația la care sunt înscrisă!

Citeste si :  Transport agabaritic pe ruta Constanta-Craiova

Jurnal de Craiova : Multe femei ar vrea sa arate ca tine . Ce le indemni sa faca pentru a avea un corp perfect ?
Maria Lara Alexandra Popa : Sfatul pe care il dau tuturor, este sa se iubească pe sine înainte de toate ,sa conștientizeze faptul că singurul loc unde o sa trăiască toată viața, este propriul corp,si cine ar vrea să stea intr- un loc unde nu se simte bine ? Start, ambiție și perseverență, din punctul meu de vedere! Nimic nu este imposibil, si orice progres, cat de mic ar fi ,este tot un progres ! Tot ce trebuie este sa vrei !

Jurnal de Craiova : Calatoresti destul de mult , unde e acasa pentru tine , la Calafat sau Craiova ?
Maria Lara Alexandra Popa : Călătoresc foarte mult ,da ,dar ma întorc mereu la Craiova! Sunt născută în Calafat, dar Craiova m-a adoptat, sa zic așa, din 2003 ! Ma întorc mereu pentru că am familia ,prietenii aici..

Citeste si :  Petitie online : Stop pactului dintre partide, administratii locale si batausi! Cel vizat este Romeo Tiberiade ..

Jurnal de Craiova : Din ce am vazut in septembrie ai un nou eveniment. Ne spui despre ce este vorba ?
Maria Lara Alexandra Popa : Teoretic, la sfârșitul lunii iulie, as avea o competiție, in Los Angeles, Iron Man Magazine Competition, însă trebuie să decid cu Marco Addis, Instructorul si mentorul meu, daca mergem sau nu ! Dar in septembrie, mai exact pe 4, avem din nou Miss/Mister Universe, la New York, unde merg sa imi apăr titlurile!

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.