Marian-Jean Marinescu , Europarlamentar PNL : Adina Valean ne-a convins. Candidatura sa a trecut cu 36 de voturi de coordonatorii din TRAN

0
569

Europarlamentarul Adina Valean, propusa de Guvernul Orban pentru functia de comisar european pentru Transporturi, a primit aviz favorabil, cu 36 de voturi ”pentru” in Comisia pentru Transporturi a Parlamentului Uniunii Europene.
Europarlamentarul PNL , Marian-Jean Marinescu a postat pe pagina de socializare concluzia lui in privinta votului de ieri .
“Adina Valean ne-a convins. Candidatura sa a trecut cu 36 de voturi de coordonatorii din TRAN. Avem in Adina Ioana Valean un potential comisar pentru transporturi care intelege ca trebuie sa fie alaturi de Parlament in a respinge taierile de buget din acest sector, pe care le propune Consiliul. Transporturile au nevoie de finantare corespunzatoare pentru investitii si pentru a face fata revolutiei tehnologice pe care o traversam cu totii, imbunatatind siguranta transportului si conditii de munca ale transportatorilor. Este concluzia mea, in calitate de coordonator al Grupului PPE pentru in comisia TRAN, dupa audierea de astazi, din Comisia TRAN.” a declarat Europarlamentarul PNL , Marian-Jean Marinescu

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.