Marian-Jean Marinescu , Europarlamentar PNL : Noul Parlament European se structureaza acum

0
576

Marian-Jean Marinescu , Europarlamentar PNL : Noul Parlament European se structureaza acum 1Marian-Jean Marinescu a castigat un nou mandat de Europarlamentar in urma alegerilor din 26 mai iar zilele trecute a fost prezent la Bruxelles . Marian-Jean Marinescu continua sa fie prezent in aceleasi comisii ca in mandatul precendent.

“Noul Parlament European se structureaza acum, dupa alegerile din 26 mai, iar grupul PPE a trecut, ca de obicei, prin acest proces cel mai rapid dintre toate grupurile politice, dovedindu-si inca o data eficienta si soliditatea. Cu 14 membri, din care 10 de la PNL, Romania are cea de-a treia delegatie in cadrul Grupului PPE, ceea ce inseamna ca va avea o influenta semnificativa in cadrul grupului. Asa cum anticipam inaintea alegerilor, PPE ramane cel mai puternic si stabil grup politic din Parlamentul European.
In ce ma priveste, voi continua activitatea in aceleasi comisii ca in mandatul precendent: TRAN (Transport si turism), ITRE (Industrie si energie), respectiv CONT (control bugetar).” a declarat Marian-Jean Marinescu.

Hits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.