Marian Jean Marinescu, Europarlamentarul PNL este nominalizat la premiiile MEP Awards 2020

0
126

Marian Jean Marinescu, Europarlamentarul PNL,unul dintre cei mai activi si influenti deputati europeni din delegatia PPE a Parlamentului European , a fost nominalizat pentru a treia oara la premiile MEP Awards.
Marian Jean Marinescu a fost nominalizat la categoria Transport si Turism.
Sa nu uitam de Green Deal , un alt proiect important in care europarlamentarul PNL,Marian Jean Marinescu este implicat si care a reusit sa aduca unele modificari importante prin rezolutia PPE din cadrul Parlamentului European dar si de faptul ca a fost ales presedinte al Intergrupului Cer si Spatiu din cadrul Parlamentului European.

“O onoare pe care am mai trait-o de inca doua ori in cei peste 13 ani de activitate in Parlamentul European. In 2017 si in 2014 am fost ales eurodeputatul anului la categoria ”Cercetare si inovare”. Le multumesc celor care m-au propus si care au vazut plus- valoarea activitatii mele in TRAN, fie ca raportor al viitoarei politici de transport europene (CEF) sau al Cerului Unic European , fie ca initiator al unor proiecte pilot cum ar fi cel referitor la calitatea serviciilor in turism, fie ca negociator al regulamentului EASA, fie ca presedinte al Intergrupului Cer si Spatiu”, a precizat eurodeputatul Marian Jean Marinescu, pe pagina de facebook.

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.