Marian Vasile : Am convingerea că duminică veți vota cu responsabilitate pentru dezvoltarea Craiovei, pentru dezvoltarea României.

0
146

Marian Vasile ,Presedintele PNL Craiova, a incheiat o perioada grea in care a resetat PNL Craiova si a reusit sa stranga randurile in aceasta perioada si sa mobilizeze activul PNL Craiova ..

Campania electorala a ajuns la final iar Marian Vasile a avut un mesaj pe reteaua de socializare : „Campania electorală pentru alegerile parlamentare se încheie în această seară, dar am convingerea că duminică veți vota cu responsabilitate pentru dezvoltarea Craiovei, pentru dezvoltarea României.

Dacă alte partide au promovat o campanie agresivă, bazată, în special, pe fake news-uri, PNL s-a distins prin decență, lucruri concrete, ferme, palpabile. Proiectele și planul nostru de guvernare sunt, după cum ați constatat, în curs de realizare.

Duminică, 6 decembrie, votăm PNL, guvernarea care și-a asumat să țină cârma într-o perioadă dificilă.”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.