Marian Vasile , consilier municipal PNL Craiova: Am lansat o dezbatere publica privind parcarile de resedinta

0
149

Marian Vasile , consilier municipal PNL Craiova: Am lansat o dezbatere publica privind parcarile de resedinta 1Astazi la sediul PNL Dolj a avut loc o conferinta de presa sustinuta de Nicolae Giugea, deputat de Dolj si Marian Vasile – consilier municipal PNL Craiova.
Referitor la acest subiect, consilierul liberal Marian Vasile a spus ca situatia granitei orasului este dezastruoasa.

”Din 2012 nu s-a mai intamplat nimic cu PUG-ul, care a fost mereu amanat. Problemele pe urbanism sunt foarte mari. Anul trecut, in consiliul local am alocat 1 milion de lei pentru PUG, iar in toamna acesti bani au fost luati. Prin urmare nu sunt sanse ca problema sa se rezolve”. Marian Vasile a mai spus ca toti primarii Craiovei au ignorat aceasta problema, in timp ce primarii din comunele limitrofe au intabulat terenurile. ”Ca urmare, primarul care va face noul PUG va descoperi ca orasul este mult mai mic decat credea el”.
Acum au aceeasi culoare politica toti – primarul Craiovei, primarii din comunele limitrofe, presedintele Consiliului Judetean, Ministrul Dezvoltarii. Au toate mijloacele sa rezolve problema granitei orasului. Doar ca nu vor” a precizat Marian Vasile.
Consilierul liberal s-a referit si la ideea amenajarii de parcari de resedinta. ”Am lansat o dezbatere publica privind parcarile de resedinta care sa asigure un loc de parcare intre orele 17:00 – 8:00 pentru fiecare apartament. Este o initiativa care se poate tranforma intr-un proiect de hotarare, daca si craiovenii vor dori acest lucru. Ii invit pe toti craiovenii sa isi spuna punctul de vedere, iar in urma acestei consultari publice sa reiasa un proiect de hotarare care sa fie supus votului in Consiliul Local Craiova.”

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Interzisi la o dezbatere publica a nasului lui Olgutu ! Ovidiu Flori nu a dorit sa participam la sedinta publica ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.