Marian Vasile , Consilier Municipal PNL Craiova : Elefantii au voie pe gazon (cu circul), fotbalistii NU! Psd-istii au voie pe gazon (la miting), fotbalistii NU!

0
534

Consilierul Municipal PNL Craiova , Marian Vasile va propune amendament la proiectul de hotarare care stabileste taxele locale pentru 2020 si anume taxa de utilizare a stadionului pentru meciurile interne de Liga 2 si 3. Nu este pentru prima data cand Marian Vasile cere in Consiliul Municipal Craiova taxa de utilizare a stadionului pentru meciurile interne de Liga 2 si 3.

Din pacate , Primaria Craiova prin Consiliul Municipal Craiova a hotarat ca doar meciurile din prima liga si etap din saisprezecimi din Cupa Romaniei sa se poata juca pe stadionul Ion Oblemenco .
Consilierii PSD au decis ca in aceste conditii doar CS U Craiova sa aiba acces la acest stadion ..

Sa ne aducem aminte , Primaria Craiova a cumparat un gazon hibrid din bugetul local , aproape 300.000 de euro au fost alocati pentru acest gazon .
Marian Vasile insista ca Universitatea Craiova , echipa fanion a Olteniei , care este lider in Liga 3 , sa poata evolua din retur pe stadionul Ion Oblemenco ..
Marian Vasile a explicat pe pagina de socializare :
Elefantii au voie pe gazon (cu circul), fotbalistii NU!
Psd-istii au voie pe gazon (la miting), fotbalistii NU!
Desi gazonul de pe Ion Oblemenco a fost schimbat (cu banii craiovenilor) si nu mai are probleme, conducerea PSD din Primaria Craiova refuza sa introduca taxa locala pentru utilizarea stadionului de catre echipele de fotbal din Liga a 2-a si Liga a 3-a!!!
Maine, la sedinta Consiliului Local, voi propune (ca si amendament la proiectul de hotarare care stabileste taxele locale pentru 2020) taxa de utilizare a stadionului pentru meciurile interne de Liga 2 si 3!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.