Marian Vasile , Consilier Municipal PNL Craiova : Propun ca data pentru dezbaterea publica pentru bugetul pe 2020 sa fie 8 februarie

0
131

La sediul judetean PNL Dolj, a avut loc o conferinta de presa sustinuta de Marian Vasile si Marinel Florescu, consilieri municipali PNL Craiova.

MarianVasile a adus in discutie la aceasta conferinta de presa cateva probleme are orasului dar in primul rand a discutat despre bugetul pentru anul 2020 .
Marian Vasile a spus ca fiecare cetatean are dreptul sa isi exprime punctul de vedere pe bugetul pentru anul 2020 si a propus ca data de 8 februarie sa fie pentru dezbaterea publica pentru bugetul pe 2020.

O alta problema este aceea de scumpire a gunoiului care este pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Municipal Craiova care are loc maine.
Colegiul Carol I dar si situatia in care se afla Cartierul Chinezesc au fost alte subiecte aduse in discutie de Marian Vasile .

“Ne confruntam cu o problema extrem de grava dupa parerea mea si in masura sa someze in calitate de viitor primar al orasului Craiova. Clanul PSD care conduce orasul nostru sa inceteze aceasta oferta facuta in jurul bugetului pe anul 2020 . Craiovenii au dreptul sa isi exprime punctul de vedere pe bugetul pentru anul 2020. Vreau sa va aduc aminte ca acest buget pe anul 2020 trebuie votat pana pe 20 februarie. Asta inseamna ca deja mai avem aproximativ trei saptamani de zile maxim in care obligatoriu trebuie facut o dezbatere publica o in adevaratul sens al cuvantului ,nu asa cum s-a intamplat cu dezbaterea publica pe proiectul de hotarare ce privea taxele si impozitele locale pentru 2020 si nu o dezbatere publica anuntata de pe o zi pe alta. Nu o dezbatere pusa la ora in care cetatenii nu pot pleca de la serviciu ca sa participe.

De aceea propun ca si data pentru dezbaterea publica pentru bugetul pe 2020 8 februarie astfel incat sa poata veni toti craiovenii interesati repet si cei care au serviciu mai ales cei care platesc taxele si impozitele in orasul nostru si vreau sa fie mediatizat de catre Primaria Craiova aceasta aceasta data si aceasta dezbatere publica pe toate canalele , asa cum dansii merg primari, viceprimari ,administratori si inaugureaza orice capac de canal ,promoveaza pe toate canalele media orice piscine de trei metri patrati, orice indicator trecere strazi, trebuie si sunt obligati sa inceteze cu aceasta lipsa de bun simt .

Au la dispozitie aproximativ zece zile si cetatenii trebuie sa fie informati mai mult decat atat. Sunt extrem de ingrijorat de aceasta. Atitudinea lor de a ascunde bugetul pentru 2020 incepand din iunie adica de peste trei luni de zile executia acestui buget vor face liberalii. Noi trebuie sa stim din timp ce trebuie sa facem sa participam la buget pentru ca noi vom executa si asa. Noi cand vom veni in iunie la conducerea Primariei Craiova vom avea foarte multe cadouri otravite lasate de adminstratia PSD adica avem scumpiri in fiecare an, s-au scumpit tot ce inseamna utilitati publice oferite Primaria Craiova.

Chiar in sedinta de maine se scumpeste gunoiul, se scumpeste destul de mult 10 – 20 %, se scumpeste intr-un hal de neimaginat. Gunoiul pentru persoane fizice, adica nu intelegem de ce pubela persoanelor fizice este mult mai scumpa decat pubela de la persoane juridice, nu este decat un lucru de a descuraja orice activitate economica in oras . Clanul PSD care conduce orasul cu niste taxe si descurajeaza pentru ca vrem sa fim un oras de asistati sociali dupa parerea desi nu ne lasa un oras ca dupa bombardament. Avem pe strada Caracal o cladire lasate in paragina cartierul chinezesc. Daca va aduceti aminte doamna Olguta Vasilescu spunea ca nu trece zi din mandatul meu fara sa fac ceva pentru Colegiul Carol dar a fugit la Bucuresti. Am auzit ca vrea sa candideze din nou. ” a declarat Marian Vasile ..

Intreaga conferinta de presa este disponibila in acest video :

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.