Marian Vasile : Consiliul Local Craiova în slujba cetățenilor!

0
143

Marian Vasile,viceprimarul propus din partea PNL, a scris pe pagina de socializare care este situatia in acest moment a Consiliului Local Craiova dar si ce contine urmatoarea sedinta care are loc pe 16 noiembrie 2020. In acest moment asistam la cea mai mare perioada in care Consiliul Local Craiova nu a functionat chiar daca Craiova are multe probleme ce trebuie rezolvate .

„A trecut o lună și jumătate de la alegerile locale, consilierii au depus jurământul, supleanții au fost și ei validați de judecătorie, ca urmare Craiova are un Consiliu Local legal constituit, însă Primarul PSD nu a convocat încă o ședință de consiliu.
Suntem cu toții într-o perioadă încărcată și dificilă în care este esențială funcționarea Consiliului Local și, înțelegând votul și dorința cetățenilor, începerea activității nu mai poate fi amânată.

Citeste si :  PNL Dolj a depus o coroană de flori în memoria eroilor Revolutiei din 1989

Consilierii locali PNL și USR PLUS, reprezentând majoritatea consilierilor locali ai Municipiului Craiova, convoacă o ședință extraordinară a Consiliului Local pentru 16 noiembrie 2020, ora 10:00, cu o ordine de zi care acoperă punctele necesare pentru a porni munca în noul Consiliu Local.

Ședința va avea următoarea ordine de zi:
1) Alegerea președintelui de ședință al Consiliului Local Craiova.
2) Depunerea jurământului de către consilierii locali supleanți, validați de Judecătoria Craiova după data constituirii Consiliului Local Craiova
3) Constituirea Comisiei de validare a alegerilor și de numărare a voturilor
4) Alegerea viceprimarilor municipiului Craiova
5) Organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Craiova
6) Depunerea jurământului de către primarul Municipiului Craiova
7) Diverse” a explicat Marian Vasile pe pagina de socializare..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.