Marian Vasile : Dezvoltarea şi investiţiile, sub 10% din bugetul Craiovei

0
155

Astăzi, la sediul PNL Dolj, a avut loc o conferinţă de presă susţinută de preşedintele PNL Craiova, Marian Vasile şi vicepreşedintele Teodor Sas, consilieri municipali.

Preşedintele PNL Craiova a semnalat modul iresponsabil şi ineficient în care sunt cheltuiţi banii craiovenilor.

“Doamna primar nu face conferinţe pentru a explica cum a cheltuit banii craiovenilor, ca să înţelegem de ce nu are fonduri de investiţii. Cum a cheltuit Primăria Craiova banii în primul semestru din 2021? Dintr-un total de peste 303 de milioane de lei, 277 de milioane sunt cheltuieli de funcţionare. Din 2012 până în prezent, conducerea PSD a oraşului nu a reuşit să limiteze cheltuielile de funcţionare şi să reducă risipa banilor publici.

Cheltuielile secţiunii de dezvoltare sunt de doar 25 de milioane de lei, sub 10% din total cheltuieli. Doamna primar cheltuie inutil şi din acest motiv nu are bani de investiţii. Din aceste cheltuieli ale secţiunii de funcţionare, adică din cele 277 de milioane de lei, peste 44 de milioane merg către capitolul Cultură, Recreere şi Religie, capitol în care intră şi întreţinerea spaţiilor.

Citeste si :  Marian Vasile, Consilier local PNL Craiova : Administratia PSD face victime!

Pentru protecţia mediului 25 de miloane de lei, iar pentru protecţia cetăţenilor doar 17 milioane . Ca să vedeţi ce haotic este construit bugetul Craiovei, protecţia mediului primeşte mai mulţi bani decât protecţia cetăţenilor şi dublu faţă de sănătate – 12 milioane de lei. Toate aceste lucruri denotă lipsa de viziune a primarului actual al Craiovei”, a subliniat Marian Vasile.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.