Marian Vasile : Prin instalarea acestui Guvern, orasul nostru se va dezvolta..

0
90

Astazi la sediul PNL Dolj a avut loc o conferinta de presa sustinuta de Grupul consilierilor locali PNL Craiova . 

Marian Vasile a subliniat insistenta parlamentarilor care au reusit sa impuna pe agenda guvernului alocarea fondurilor pentru studiul de fezabilitate al drumului Calafat-Lugoj.

”Felicit astazi pe colegul nostru, domnul senator Nicolae Ciuca, care astazi a fost investit in functia de premier. Acesta e un moment important pentru tara, in plina criza sanitara, in plina criza energetica si criza sociala. Este un moment important pentru tara si un moment important pentru craioveni. Am toata incredere ca, prin prezenta colegului nostru, domnul senator Ciuca, in fruntea Guvernului, Craiova va recupera, cu pasi repezi, decalajele pe care le avem fata de alte orase.

Am vazut chiar in discursul domnului Ciuca, ca pune un mare accent pe conectarea rutiera a regiunilor istorice, exact ce nu s-a facut din 1989 pana in prezent, in regiunea noastra. Am incredere ca, prin instalarea acestui Guvern, orasul nostru se va dezvolta, pentru ca tot prin insistentele parlamentarilor PNL Dolj, domnul Stefan Stoica si domnul premier Ciuca, deja, dupa cum bine stiti, s-au alocat fondurile pentru studiul de fezabilitate al drumului Calafat-Lugoj, cea mai importanta artera care poate duce la dezvoltarea orasului”, a declarat Marian Vasile, presedinte PNL Craiova.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.