Marian Vasile si Adriana Ungureanu au resetat PNL Craiova

0
27

PNL Craiova a reusit sa se regaseasca dupa cele intamplate in Consiliul Local Craiova .. Mario Ovidiu Oprea a facut un pas in spate iar Marian Vasile ca presedinte al PNL Craiova cat si Adriana Ungureanu ca primvicepresedinte al PNL Craiova au fost cei care au dat directia in perioada urmatoare ..

 

Adversarii politici incearca sa induca o stare care este inexistenta in PNL iar atacurile sunt foarte multe si totusi PNL Craiova a reusit sa discute cu craiovenii explicandu-le Programul de Guvernare dar si investitiile care vor veni in Craiova ..

Citeste si :  Mihai Firica , PNL : Sceneta semnarii contractelor pentru construirea drumului expres Craiova-Pitesti

 

Partidul National Liberal are o campanie pozitiva, bazata pe propuneri concrete pentru romani, propuneri care sunt finantabile. PNL a pregatit programul de guvernare, si a aratat romanilor ce vor sa faca pentru Romania.

 

In toata Craiova au fost prezenti membrii si simpatizantii PNL pentru a explica locuitorilor programul de guvernare ..

 

“Campanie alaturi de minunatii mei prieteni si colegi liberali carora le multumesc din suflet pentru efortul care l- au facut  in aceasta perioada grea in plina pandemie ! Prietenia noastra si unitatea cu care am fost inconjurati n-ea  dat forta sa  mergem inainte sa prezentam  proiectele pentru Craiova si Dolj  semenilor nostri  !  Multumesc CRAIOVENILOR care au incredere sa voteze candidatii Partidului National Liberal si va asigur ca tot ceea ce am promis se va realiza daca vom avea majoritate in Parlamentul Romaniei !” a explicat Adriana Ungureanu pe pagina de socializare ..

Citeste si :  Daniel Zamfir a trecut de la PNL la ALDE

 

“In ciuda restrictiilor, pe care cu totii le consideram necesare, craiovenii sunt optimisti ca vom depasi aceasta perioada, iar pe 6 Decembrie vor vota pentru un Guvern responsabil. Programul de guvernare PNL este apreciat si acest lucru ne da mai multa incredere si putere de munca.” a scris Marian Vasile pe pagina de socializare.

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Citeste si :  Mario Ovidiu Oprea : "Pe principiul eu te am facut, eu te omor, Dragnea a decapitat propriul Guvern"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.