Marian Vasile : Sunt mii de craioveni care locuiesc in cladiri nerezidentiale carora noi nu vrem sa le marim impozitul.

0
240

Aseara a avut loc sedinta a Consiliului Local al Municipiului Craiova. Cel mai „fierbinte” punct a fost cel al taxelor si impozitelor locale pentru anul 2022.

Consilierul PNL, Teodor Sas, a avut un amendament prin care a dorit sa mentina aceleasi taxe si impozite locale care au fost pe anul 2021 si in anul 2022. 

Marian Vasile, presedinte PNL Craiova si Consilier Local PNL Craiova, a sustinut amendamentele colegilor din PNL dar a adus in discutie si un subiect care vizeaza foarte multi craioveni.

Lipsa Planului Urbanistic General (PUG) are o consecinta destul de grava pentru foarte multi craioveni.

Foarte multi craioveni locuiesc in cladiri nerezidentiale pentru ca PUG-ul vechi de 2 decenii neschimbat si neactualizat nu le-a permis la oamenii de la marginea orasului sa-si construiasca locuinte.

“Vreau sa sustin si eu amendamentele colegilor de la PNL, amendamente de bun simt, amendamente de natura liberala. Ne-ati obisnuit cu taxe, biruri, cresteri inca din 2012 de cand pastoriti primaria insa nu stiu daca este momentul sa marim taxele pentru craioveni. In ceea ce priveste cladirile nerezidentiale detinute de persoanele fizice, vreau sa va informez, in caz ca nu stiti, ca tot din incompetenta si din lipsa Planului Urbanistic General (PUG) foarte multi craioveni locuiesc in cladiri nerezidentiale pentru ca PUG-ul vechi de 2 decenii neschimbat si neactualizat nu le-a permis la oamenii de la marginea orasului sa-si construiasca locuinte ci le-a permis sa construiasca ciupercarii, legatorii de carti. Stiti foarte bine cei din primarie acest aspect. Stiti ca sunt mii de craioveni care locuiesc in cladiri nerezidentiale carora noi nu vrem sa le marim impozitul.” a declarat Marian Vasile in sedinta  Consiliului Local al Municipiului Craiova.

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.