Marian Vasile : Un primar care plange mereu si se vaicareste si care ne spune mereu ca nu are solutii, este un primar care, probabil, isi pregateste demisia.

0
261

La sediul judeţean PNL Dolj, a avut loc o conferință de presă susținută de Marian Vasile – președintele PNL Craiova și Teodor Sas – consilier local.
Presedintele PNL Craiova, Marian Vasile, a declarat duminică, că un primar care se plânge mereu,se văicărește și care spune mereu că nu are soluții, este un primar care își pregătește demisia!

”Am constatat, cu tristețe și mâhnire că, prin mesajul pe care l-a transmis în cursul zilei de joi, doamna primar nu este alături de craioveni, nu iubește craiovenii, nu îi încurajează și, din nou, seamănă panică, deznădejde și confuzie, voit, în rândul acestora. A încercat o tentativă de manipulare a craiovenilor spunând că nu se vor mai realiza investițiile pe anul 2021 din cauza Guvernului.

Astfel de mesaje, transmise continuu, nu arată altceva decât nepriceperea în a conduce un oraș. Noi, ca și craioveni, ne dorim să avem un lider responsabil al comunității care să ne dea speranță, care să ne prezinte soluții. Un primar care se plânge mereu, se văicărește și care ne spune mereu că nu are soluții, este un primar care, probabil, își pregătește demisia! Practic, dânsa a venit, înainte cu cateva luni de a se termina anul 2021, și le-a transmis craiovenilor că nu mai poate realiza nicio investiție, propusă pentru anul în curs, din cauza Guvernului. Astfel de mesaje nu sunt benefice orașului nostru! Dânsa nu oferă certitudinea că și în orașul nostru va crește calitatea vieții . ”, a declarat Marian Vasile, consilier local, președinte PNL Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Olguta Vasilescu si Claudiu Manda se casatoresc in primavara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.