Mario Gaman , antrenor CSO Filiasi : Putem promova cu acest lot!

0
193

Asa cum am prezentat in articolele trecute, CSO Filiasi a reluat pregatirea de pe pozitia de lider al seriei din Liga3.

Antrenorul Mario Gaman si secunzii sai, Bobi Arjoca Staicu si Cosmin Fruntelata, au condus ieri al doilea antrenament din 2021 urmatorii jucatori: Ovidiu Jianu, Vlad Bosnea – portari; Cosmin Calu, Ionut Tataru, Eduard Dina, Dragos Circa, Robert Danescu, Razvan Vulpe, Marius Durita, Cristi Poiana, Alex Armaselu, Andrei Militaru, Razvan Viespe, Dragos Saulescu, Andrei Sendroiu, Vlad Buturca, Andi Manolache, Sabin Lupu, Marius Albastroiu, Alex Cutitoiu, Albert Cornicioiu, Daniel Margarit, Pirvu. Au lipsit motivat Alex Fotescu si Andrei Vastag, in timp ce portarul Mario Enache s-a intors la Universitatea Craiova.

Ieri am fost prezenti la al doilea antrenament al echipei CSO Filiasi .. Antrenorul Mario Gaman ne-a acordat un scurt interviu la finalul antrenamentului ..

Jurnal de Craiova : Care sunt gandurile la acest moment ?

Mario Gaman : Este o perioada de incarcatura din toate punctele de vedere atat fizica si psihica dar ca sa fii pregatit si sa poti lua deciziile bune in momentele grele trebuie sa fii din punct de vedere mental sa fi foarte bine .
Din acest punct de vedere noi lucram foarte bine la ambele capitole. Ati vazut si baieti au reactionat atat de simplu atat la pregatirea de forta cat si la pregatirea de incarcatura enorma de alergare au reactionat pozitiv si noi ne bucuram pentru ca avem un lot de jucatori capabil si de profesionisti si stim ceea ce le cerem au reactionat pozitiv si ne bucuram din acest punct de vedere la acest inceput de retur.

Citeste si :  Fotbal / Liga Doljului : Marcel Iancu,Presedinte FC U Craiova : A fost un meci in care am ratat foarte mult ..

Jurnal de Craiova : Probleme de lot, noutati?

Mario Gaman : Deocamdata probleme de lot nu avem doar doua absente motivate Andrei Vastag care este in probe la o echipa de prima liga din Moldova si pe aceasta cale ne bucuram pentru ca noi suntem aici pentru a putea creste si jucatori tineri pentru echipele bune ale tarii atat de liga a doua pretendente la promovare cat de liga intai si atat jucatorii care sunt la o maturitate cum este el de exemplu la 26 de ani care cred din punctul meu de vedere ca ar putea face fata fara probleme dar acum sa vedem dupa aceste zile unde este in pregatire ce vor decide staful de acum ce pot zice staff ul de acolo ce va decide Alex Fotescu care este o absenta motivata care de luni va intra in pregatire.
in rest noutati avem pe Daniel Margarit, un jucator care a mai fost aici , un atacant de care noi avem nevoie plus patru juniori . inca asteptam jucatorii. Suntem in discutii si toata lumea e conectata la perioada ce va urma.

Jurnal de Craiova : Obiectivul este promovarea .. Puteti sa il realizati ?

Citeste si :  Fotbal / Liga 3: Victor Naicu nu mai este antrenorul echipei CSO Filiasi

Mario Gaman : Putem promova cu acest lot pentru ca nucleul este acelasi pe care l-am avut in prima parte a campionatului plusurile gen Margarit unde ati vazut in prima parte a campionatului in momentul cand Fotescu a avut ceva probleme medicale ne-a fost greu sa gasim o solutie acolo pe postul de atacant. Postul de atacant dar inca stiti cum e orice jucator de valoare pe care noi l-am putea aduce este binevenit la noi in familia noastra.

Conditiile ati vazut ca toata lumea este focusata pe faptul ca se merge pe aceeasi linie adica se mentine in prima pozitie a clasamentului. Conditiile de pregatire sunt foarte bune mai ales ca in viitor o sa intram si pe teren la Craiova unde Presedintele a rezolvat acolo pentru a putea pune in practica si partea tehnica ,partea tactica si apoi ramane de vazut.

Jurnal de Craiova : Cum a fost fara suporteri in tribune?

Mario Gaman : Foarte foarte greu. Chiar daca noi avem in plus faptul ca in spatele portii se pot tot mai veni unii suporteri dar este greu daca nu ne sunt alaturi si stim ca in toata Oltenia oamenii iubesc acest fenomen ,iubesc echipele pe care le sustin si din retur ne-am dori sa avem stadionul plin sa putem juca orice meci acasa mai ales ca avem mai multe meciuri acasa si va dati seama ca este un aport pozitiv asupra lui atat a jucatorilor cat si a noastra.

Citeste si :  Fotbal : Federatia Romana de Fotbal - Primul pas in implementarea principiului solidaritatii

Jurnal de Craiova : Cum vede seria din care faceti parte adversarele cu care sa zicem lupta pentru promovare?

Mario Gaman : Dupa cum am si spus este foarte echilibrata insa daca nu esti pregatit si nu stii sa gestionezi anumite momente atat ale meciurilor cat si ale tratamentului poti sa ai probleme. E o selectie dificila cu echipe foarte bune. Din discutiile pe care le am avut cu oameni din fotbal stiu ca majoritatea s-au intarit si ca majoritatea sunt 3 4 echipe care isi doresc sa ajunga primele doua locuri dar conceptul si gandirea mea este focusata mai mult pe ceea ce avem noi de facut.

Daca noi acceptam si stilul nostru este abordat de baietii nostri si stiu ca ceea ce le cerem este bine si mergem doar intr-o singura directie. Nu fac probleme si nu cred ca vom avea probleme .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.