Mario Gaman : Sunt mandru ca am facut parte din acest colectiv minunat si voi ramane mereu aproape de ei indiferent de circumstante

0
173

Mario Gaman s-a despartit oficial ieri de ACSO Filiasi iar apoi a semnat cu Pandurii Targu-Jiu. Mario Găman a venit la Târgu Jiu împreună cu antrenorul secund al echipei din Filiaşi, Bobi Arjoca.

Mario Gaman : Sunt mandru ca am facut parte din acest colectiv minunat si voi ramane mereu aproape de ei indiferent de circumstante 1

„Vreau sa multumesc public familiei ACSO Filiasi care va ramane mereu in sufletele noastre, Domnului Presedinte Florin Spinu pentru profesionalismul de care a dat dovada, de increderea si sustinerea neconditionata, de libertatea de a lucra in liniste si la cel mai inalt nivel, Domnului Primar Costelus Ilie, Domnului Viceprimar, tuturor suporterilor si sustinatorilor echipei si in ultimul rand artistilor din teren, care au demonstrat intr-un an si jumate ca se poate crea o cu ambitie, multa munca, o mentalitate pozitiva o echipa care joaca fotbal, o echipa apreciata de toata lumea prin stilul propriu si deznodamantul calificarea in primele 8 echipe ale tarii eliminand echipe foarte puternice..
Sunt mandru ca am facut parte din acest colectiv minunat si voi ramane mereu aproape de ei indiferent de circumstante” ne-a declarat Mario Gaman.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.