Mario Ovidiu Oprea : “Duplicitatea si oportunismul sunt singurele atribute ale lui Mihail Genoiu”

0
198
Mario Ovidiu Oprea : "Duplicitatea si oportunismul sunt singurele atribute ale lui Mihail Genoiu" 1
Mario Ovidiu Oprea : “Duplicitatea si oportunismul sunt singurele atribute ale lui Mihail Genoiu”

La nici o zi dupa ce a fost anuntat de catre Claudiu Manda pe facebook ca este Candidatul PSD la Primaria Craoiva, Mihail Genoiu primeste deja cateva sageti din partea celorlalti , iar primul este Mario Ovidiu Oprea care acum o ora a postat pe contul personal de facebook o mica “caracterizare” .

“Duplicitatea si oportunismul sunt singurele atribute ale lui Mihail Genoiu. In ciuda avertismentelor societatii, acesta ramane un traseist politic care vrea cu orice pret Primaria Craiovei, evadand dintr-un partid in altul dupa interes. Domnul in cauza este VICEPRIMAR PMP si primar interimar al Craiovei, functii pe care INCA le exercita cu sprijinul politic al Miscarii Populare, desi a devenit fara scrupule candidatul pesedist. In aceste conditii ii solicit demisia lui Mihail Genoiu, pentru ca exercitiul tradarii sa nu devina obisnuinta in administratie! PMP, daca era un partid care se respecta, presedintele ar fi exclus imediat un membru care a tradat si partidul si electoratul pentru un blat cu PSD. Mihail Genoiu sa-si asume infidelitatea politica fata de craioveni. Ii cer lui Mihail Genoiu sa renunte la toate functiile din Primarie pentru ca aceasta cardasie, indiferent de miza ei, trebuie transata urgent. Desi craiovenii asteapta corectitudine, domnul Genoiu a transmis ca singura functie de care e demn este cea de dual sim, cu semnal slab.” a precizat Mario Ovidiu Oprea pe facebook .

Ne asteptam la o campanie electorala ,care incepe pe 27 mai , foarte intens discutata cu multe sageti “otravite” din partea celor care candideaza .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.