Mario Ovidiu Oprea : La PSD se pune caruta in fata boilor

0
296
Mario Ovidiu Oprea : La PSD se pune caruta in fata boilor
Mario Ovidiu Oprea : La PSD se pune caruta in fata boilor

Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea susține că PNL şi-l asumă public pe Dacian Ciloş ca nominalizare pentru funcția de premier al României după 11 decembrie, în schimb PSD nu îşi prezintă propunerea.
Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea
„După cum ați putut afla la Consiliul național de coordonare al PNL, a fost prezent primul-ministru al Romaniei Dacian Cioloș, care a devenit în unanimitate propunerea Partidului Național Liberal pentru următorul mandat, după alegerile din 11 decembrie, pentru a continua activitatea de prim-ministru in cadrul guvernului Romaniei. Acum, în ciuda prezentărilor pompoase pe care le-a avut PSD-ul legat de programul de guvernare și prezențele pe care le-au avut la dezbaterile publice la tot felul de emisiuni, deși Liviu Dragnea a fost întrebat insistent de către mai toți moderatorii de emisiuni dacă va primi această desemnare de a fi prim-ministru din partea PSD, nu s-a putut înțelege mai nimic din răspunsurile sale. Nu putem ști cine este prim-ministrul, propunerea PSD-ului. Închipuiți-vă un tablou în care în dreapta scrie PNL și sub este fotografia lui Dacian Cioloș, la stânga scrie PSD, sub PSD este un pătrat mare în mijlocul căruia se află un semn de întrebare. PSD se laudă cu un program de guvernare care este prezentat în rate, așa precum o rețetă cu diagnostic, pe care cel care va veni în momentul respectiv va trebui să o înghită și să astepte o minune. Orice partid dorind să ajungă la guvernare își elaborează un program de guvernare, dar asta la propunerea și în concordanță cu propunerile candidatului de prim- ministru de senat. Fiecare capitol este dezvoltat de miniștrii desemați de partidul respectiv pentru a forma cabinetul. La PSD este invers. Se pune căruța în fața boilor. Mai întâi facem programul, iar cei care vor fi desemnați să fie sănătoși, trebuie să execute ordinele așa cum scrie aici, chiar dacă nu cred în ele și nu cred în dovada roadei în respectivul program de guvernare”, a precizat Mario Ovidiu Oprea.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.