Mario Ovidiu Oprea : Partidul National Liberal trebuie sa duca mai departe proiectele incepute si pentru asta are nevoie de aliati ca voi.

0
432

Senatorul PNL , Mario Ovidiu Oprea incheie campania electorala cu o postare pe pagina de socializare in care a facut o sinteza dar si un indemn cetatenilor sa vina duminica la vot .

“Duminica nu putem lasa lucrurile pe jumatate. Duminica ar trebui sa le ducem pana la capat, pentru patru ani care pot insemna progres. Ar fi nedrept ca timpul nostru, atat de mult irosit, sa intre in sacul PSD. Ar fi dezastruos ca un partid care ne-a ruinat sa aiba ocazia de a ranji, cocotat pe daramaturi.

Ajunge cu minciuna, ajunge cu influenta, ajunge cu nepotismul, ajunge cu coruptia, ajunge cu incompetenta, ajunge cu tupeul si vorba goala. Fara o curatenie temeinica, vechea majoritate din Parlament va baga mizeria sub pres in continuare. A fost o perioada apasatoare, cu multe limitari, cu decizii care ne-au impartit sufletul, prietenii, viata. Stiu.

Pandemia ne-a privat de socializare, de stransul mainii, de privitul in ochi de aproape, insa acel tot care ne uneste, acela trebuie sa ne dea puterea de a alege si de a invinge. Pe 6 decembrie, mergeti la urne si simtiti-va stapani pe dreptul care ne face extraordinari. Privesc harta asta si stiu ca am strabatut-o zile, ani, mandate intregi.

Am realizat multe, am pierdut destule, m-am intors mereu, m-am reinventat, sunt aici si nu am niciun regret. Partidul National Liberal trebuie sa duca mai departe proiectele incepute si pentru asta are nevoie de aliati ca voi.

Altfel, totul e pierdut. Fie ca in aceasta duminica, in zi de mare sarbatoare, sa hotarati cu dreptate, cu constiinta si sa imi acordati onoarea de a va reprezenta din nou in Parlament. Dezvoltam Doljul asa cum ar fi meritat demult, pentru ca meritam sa invatam sa traim, nu doar sa ne zbatem pentru a supravietui. Va multumesc!” a declarat Senatorul PNL , Mario Ovidiu Oprea

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.