Mario Ovidiu Oprea : “Pe principiul eu te am facut, eu te omor, Dragnea a decapitat propriul Guvern”

0
165
Mario Ovidiu Oprea : "Pe principiul eu te am facut, eu te omor, Dragnea a decapitat propriul Guvern"
Mario Ovidiu Oprea : “Pe principiul eu te am facut, eu te omor, Dragnea a decapitat propriul Guvern”

Prima reactie a PNL Craiova este a senatorului Mario Ovidiu Oprea care dupa rezultatul motiuni de cenzura si-a exprimat pe facebook parerea despre PSD si Liviu Dragnea :

“Pe principiul eu te am facut, eu te omor, Dragnea a decapitat propriul Guvern, flancat de amazoanele sale fidele. Cand i-am replicat ca e o echipa de incompetenti, si-a plimbat ucenicul de mana, mustacind impotriva tuturor.

Azi, desi ineficienta executivului este reala, problema, zce el, sunt serviciile nedelimitate de politic, care il chinuie. Si un Sorin care dupa ce s-a facut mare, intrand in perioada de adolescenta politica, a devenit rebel, scapat din lesa.

PSD are o regula kamikaze: ori esti cu noi ori “te sinucidem”.La socialistii astia, cine raspunde la comenzile dictatorului inseamna ca poate coabita cu ideea de ilegalitate, in general, si are toate sansele sa fie avansat. Intelegeti voi. Zilele acestea nici nu mai este nevoie de opozitie, pentru ca PSD e cu totul impotriva lui si foarte toxic.

PSD are nevoie de o simpla piedica, nu de mila. Dincolo de rusinea zilei, de gustul amar al tradarii, de noxele proceselor pesediste, radiografia ciolanului rupt mai arata ceva: muscatura perversa a UDMR, micul grup organizat, nociv, ocazional activ si popular pentru modul in care inclina balanta spre structurile care termina lucrurile in stil mafiot. Si, sa nu uitam, un ALDE care a schilodit interesul national precum cei care isi maltrateaza apropiatii lipsiti de aparare.

Citeste si :  Ce plan secret ar avea PSD-ALDE cu Pilonul II de pensii

PNL nu va prelua portofoliile de la niste ministrii care au compromis tara si nu-si va asuma nenorocirile parafate de PSD. Nu va curata mizeria unor ministri care au votat impotriva lor, sub un control mai riguros ca la intrarea in penitenciar.

PNL va veni la guvernare sustinut de votul romanilor, nu culegand cioburile periculoase ale unui partid spart si antinationalist si daunator progresului. Cei care au votat PSD au ales de fapt o formatiune dinamita care ne arunca pe toti in aer. Vorba lui Ponta…scapa cine poate. Dar, intr-o zi, curand, sper sa nu mai scapati niciunul.”

Citeste si :  Dragnea: Impactul pensiilor speciale e de 6 miliarde , daca nu intervenim, poate ajunge la 15

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.