Mars Protest impotriva construirii fabricii Clariant la Podari!

0
184

Astazi incepand cu ora 17:00 , in comuna Podari , a avut loc un mars protest impotriva construirii fabricii Clariant . Societatea civila a reusit sa mobilizeze peste 200 de podareni care au protestat .

Situatia este una destul de tensionata avand in vedere ca au fost chemati sa participe la o dezbatere la Primaria Podari iar conditiile nu au fost demne de un asemenea eveniment .

Locuitorii din Podari sunt nemultumiti de construirea fabricii si considera ca existenta ei la va afecta viata si sanatatea.

Interesant este faptul ca o parte din locuitori nu au fost instiintati de catre Primaria Podari de faptul ca firma Clariant doreste sa deschida o fabrica la Podari .

Primaria Podari a autorizat marsul doar ca deplasarea sa se faca pe trotuar . Circulatia rutiera s-a desfasurat cu dificultate si a fost dirijata de politisti. Brigada mobila a jandarmeriei a fost prezenta la mars si nu a existat nici un incident ..

Citeste si :  Diaspora revine Acasa! Se anunta un protest de amploare pe 10 august!

Podarenii au mers pana la Biserica iar apoi au ajuns la Primaria Podari iar pret de 30 de minute au ramas in fata primariei . Au scandat impotriva primarului dar si a celor de la Clariant .

Am aflat ca APM Dolj a decis ca in data de 5 septembrie la Centrul Multifunctional va organiza o dezbatere publica .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.