Masuri de ordine publica pe stadionul Ion Oblemenco la partida Universitatea CRAIOVA– Universitatea CLUJ

0
711

Marti, 24 septembrie a.c., Gruparea de Jandarmi Mobila Craiova va asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor, care vor fi prezenti la partida de fotbal disputata intre echipele Universitatea CRAIOVA si Universitatea CLUJ , pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din municipiul Craiova, incepand cu ora 21.30.
Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19.30, doar pe baza de bilete.
Intrarea in stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se va realiza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator.

Informatii si recomandari pentru spectatori

-Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare, recomandam spectatorilor sa vina din timp la stadion, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.
-Informam suporterii ca legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavand voie sa detina sau sa introduca in stadion astfel de obiecte.

-Spectatorilor le este interzis sa stationeze pe scarile care delimiteaza sectoarele, sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine.

-De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, religioasa sau la discriminari de orice fel si la violenta.
-Este interzis accesul in stadion cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune in pericol siguranta participantilor.

-Spectatorilor le este interzis sa refuze supunerea la efectuarea controlului corporal preventiv si al bagajelor de catre fortele de ordine. Spectatorului care refuza sa se supuna controlului corporal sumar si al bagajelor, efectuat de personalul de ordine si siguranta, sau care savarseste, inainte de a intra in arena sportiva ori in momentul intrarii, fapte de natura penala sau contraventionala in legatura cu competitia sau jocul sportiv respectiv nu i se permite accesul in arena sportiva.

-Spectatorilor le este interzis sa arunce asupra celorlalti spectatori, asupra oficialilor sau a jucatorilor, asupra fortelor de ordine sau a personalului de ordine si siguranta, asupra bunurilor mobile si imobile aflate in incinta bazei sportive, precum si in directia suprafetei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substante corozive ori care murdaresc.
Participantii trebuie sa respecte masurile stabilite de organizator si de fortele de ordine, pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.