Matei Balș, contract cu o firmă de pompieri cu 0 angajați

0
180

Cinci oameni au decedat pentru ca o serie de contracte dubioase încheiate de Institutul Matei Balș din Capitală să iasă la iveală.

Spre exemplu, institutul a achiziționat în ultimii 2 ani, servicii de pompieri, în valoare de 286.000 de lei, cei mai mulți bani cheltuiți de o instituție publică din Capitală, pe acest tip de serviciu, în ultimii 10 ani.

MIDAN FIRE EXIT SRL este o firmă înființată în august 2018 și a avut 7 contracte cu Matei Balș.

Citeste si :  Angajatii IRIDEX nu lasa tomberoanele in spatiul amenajat

Firma a asigurat institutului și deszăpezirea. De asemenea, trebuie precizat și că nu mai are alte colaborări cu instituții publice.

Astfel, nici nu se uscase bine cerneala pe actul de înființare că firma reușește să primească un contract de deszăpezire, pentru Institutul Matei Balș, în valoare de 28.560 de lei, în noiembrie 2018.

Firma încheie primul an de existență, 2018, cu profit, de 19.929 de lei, fără a avea însă niciun salariat, scrie publicația Buletin de București (Citește continuarea aici).

Citeste si :  Alde Dolj : SUSTINEM SOLICITARILE ANGAJATILOR DE LA ELECTROPUTERE MALL

Sursa : Jurnalist.ro 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.