Medicul care l-a salvat de la moarte pe Florin Busuioc!

0
215
Medicul care l-a salvat de la moarte pe Florin Busuioc!
Medicul care l-a salvat de la moarte pe Florin Busuioc!

Informatii revoltatoare ies la iveala privind spitalul unde a fost salvat de la moarte actorul Florin Busuioc.

“Medicii Eugen Tieranu si Paul Trasca au intrat imediat in sala de operatie. Alaturi de ei a fost si dr. Emilia Goanta, medic electrofiziolog. Operatia a durat 10 minute si a decurs foarte bine. Cel care a implantat stentul a fost cel mai tanar dintre medici, Eugen Tieranu, in varsta de 30 de ani. Acesta nu este angajat al spitalului, dar a venit imediat de acasa si a acceptat sa intre in sala alaturi de colegul sau, Paul Trasca.

Citeste si :  Caravana Smart City, Craiova – Primarul Mihail Genoiu despre importanta Strategiei Smart City a Romaniei si nevoia de standardizare a aplicatiilor la nivel national

Tanarul Tieranu este rezident in ultimul an, in Bucuresti, iar de la 1 ianuarie 2019 va avea oficial statutul de somer. Desi Spitalul Judetean din Craiova putea sa-l angajeze pana acum la Clinica de cardiologie, solicitarea i-a fost refuzata, intrucat scoaterea posturilor la concurs este tergiversata de luni intregi.

Operatia a decurs bine, iar starea lui Florin Busuioc este stabila, insa e la Terapie Intensiva. La Craiova a ajuns imediat dupa operatie si sotia lui Florin Busuioc. Aceasta a fost asteptata de colegii actorului in curtea spitalului”.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.