Medicul Valeriu Gheorghiță, primul ANUNȚ după sosirea vaccinului anticoronavirus în România!

0
86

Medicul Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a făcut primele declarații după sosirea primelor doze de vaccin anticoronavirus în România.

Declarația col. dr. Valeriu Gheorghiță, Președintele CNCAV, cu ocazia intrării în țară a primei doze de vaccinuri împotriva COVID-19:
”Este o onoare pentru mine să mă aflu astăzi aici în calitate de coordonator al campaniei de vaccinare împotriva COVID- 19 în România. Este ziua în care primim prima tranșă de vaccinuri împotriva COVID-19, o tranșă simbolică de aproximativ 10.000 doze care va ajunge mâine dimineață la Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare Medico-Militara “Cantacuzino”.

Această tranșă va fi imediat folosită pentru pesonalul medico-sanitar din primele 10 unități medicale din linia 1 implicate în lupta împotriva pandemiei COVID-19. Mă bucur să constat că există atât interes pe tema vaccinării împotriva COVID-19, mă bucur că există dezbatere publică legată de acest subiect. Aceste lucruri ne obligă și ne motivează să asigurăm o demarare a campaniei de vaccinare în condiții cât se poate de sigure.

Citeste si :  Valeriu Gheorghiţă : Sunt pregătite circa 310 centre de vaccinare

Vă pot spune că demersul de vaccinare împotriva COVID-19 în România este sincronizat și armonizat cu ceea ce se întâmplă în toate statele membre ale Uniunii Europene.
Vreau să mulțumesc, cu această ocazie, tuturor reprezentanților instituțiilor angrenate în organizarea campaniei de vaccinare, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor experti implicați în organizarea și derularea campaniei de vaccinare.

În același timp, permiteți-mi să îi multumesc încă o dată, Excelenței Sale, domnului Klaus Iohannis, Președintele României, pentru onoarea și responsabilitatea pe care mi le-a acordat de a coordona campania de vaccinare împotriva COVID-19 în România”.

Citeste si :  Vaccinul anti-COVID ar putea ajunge în România între Crăciun și Anul Nou

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.