MEMBRII ALDE DOLJ AU STRANS PESTE 3 TONE DE DESEURI DE ZIUA MONDIALA A CURATENIEI

0
421

MEMBRII ALDE DOLJ AU STRANS PESTE 3 TONE DE DESEURI DE ZIUA MONDIALA A CURATENIEI 1Anisoara Stanculescu, Presedinte OFLDE DOLJ: ”Actiunile noastre de ecologizare vor continua. Sunt, din pacate, inca multe deseuri care polueaza natura in judetul nostru”

ALDE Dolj a mobilizat de Ziua Mondiala a Curateniei peste 100 de persoane din structurile sale, marea majoritate din Organizatia sa de femei – OFLDE dar si din Organizatia de Tineret -TLDE, precum si membri ai Organizatiei de la Malu Mare la o actiune de voluntariat pentru ecologizare.
Sub egida Un mediu curat – un viitor sanatos cei 100 de voluntari din ALDE Dolj (dintre care cca. 70 femei) au strans cca 150 de saci de gunoaie, adica peste 3 tone de deseuri din vecinatatea localitatii Preajba, Comuna Malu Mare.
ALDE Dolj si-a facut un bun obicei ca periodic sa desfasoare astfel de actiuni de ecologizare. Actiunile vor continua si in alte zone ale judetului unde vor fi mobilizate organizatii locale ale partidului condus la nivelul judetului Dolj de deputatul Ion Cupa.
”Trebuie sa dam cu totii o mana de ajutor pentru a elibera natura de povara deseurilor. Curatenie inseamna sanatate. Un mediu verde inseamna viitor”- a precizat doamna Anisoara Stanculescu, presedinta OFLDE Dolj, principalul organizator al actiunii.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.