Mesaje de Sfantul Andrei 2023. Cele mai frumoase urări de Sf. Andrei

0
292

Urări de Sfântul Andrei 2023 • Mesaje de Sfântul Andrei. Texte cu felicitări pe care le poți transmite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica de Sf. Andrei. Felicitare de Sfântul Andrei

Ziua de 30 noiembrie este marcată în calendarul creștin-ortodox ca fiind una din cele mai importante sărbători romanești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României și apostolul care a răspândit creștinismul pe teritoriul țării noastre.

Cei mai mulți dintre români se numesc Andrei și Andreea, însă pe lista celor cărăra trebuie să le urăm La mulți ani în această zi se mai înscriu: Andra, Andruța, Andrușa, precum și Andraș sau Endre.

Alte nume care se sărbătoresc de Sfântul Andrei sunt: Andrada, Andruș, Andreas, Andriaș, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Endra, Endre, Deia sau Deea.




Semnificația numelui Andrei
Numele Andrei este de origine greacă și rusă, ceea ce înseamnă că are mai mult de o rădăcina. El este folosit în mai multe țări și în diferite limbi ale lumii. Numele Andrei este cunoscut în special în țările vorbitoare de limba engleză și rusă, printre altele. Semnificația numelui Andrei vine din greacă, de la „andros” care înseamnă curaj, eroism, bărbăție, suflet puternic. Pentru vechii greci, „andros” era esența masculinității, a puterii și totodată a înțelepciunii.

Mesaje de Sfantul Andrei 2023. Cele mai frumoase urări de Sf. Andrei
Mesaje de Sfantul Andrei 2023. Cele mai frumoase urări de Sf. Andrei




Pe lângă cadoul pe care îl oferiți celor care își sărbătoresc onomastica, un mesaj, o declarație, un SMS, o felicitare este binevenită:

Andreea îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!

La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa si tu luminezi viată mea! Te iubesc!

 

Mesaje de Sfantul Andrei 2023. Cele mai frumoase urări de Sf. Andrei
Mesaje de Sfantul Andrei 2023. Cele mai frumoase urări de Sf. Andrei





 

La mulți ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de împliniri, iar viată sa iți fie o eterna sărbătoare!

Pe o petala de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!

Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos tine la tine si mai mult! La mulți ani si te iubesc!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite!

Mesaje de Sfantul Andrei 2023. Cele mai frumoase urări de Sf. Andrei
Mesaje de Sfantul Andrei 2023. Cele mai frumoase urări de Sf. Andrei





Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei

La mulți ani și fie că Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!

Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”

Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbătorii. La mulţi ani, Andrei/ Andreea!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La multi ani, Andrei!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porţi să te călăuzească mereu!

Apostulul Andrei să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti dorești. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Andrei 2023. Cele mai frumoase urări de Sf. Andrei
Mesaje de Sfantul Andrei 2023. Cele mai frumoase urări de Sf. Andrei





La multi ani, fericire, impacare sufleteasca, flori, iubire, sanatatea te paleasca, prietenii sa nu te uite și sa ai bucurii multe!

Intocmai ca Sfantul Andrei, al carui nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani de Sfantul Andrei!

La multi ani cu veselie / Sanatate pe vecie / Casa plina de bucate / Dragoste pe saturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La multi ani și sus paharul! La multi ani, Andreea/Andrei!

Felicitari cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani Andrei!

Andrei, La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!

Pastreaza-ti sufletul tanar si bucura-te neincetat, pentru mine ramai un prieten de nadejde si un om de valoare! Fie ca lumina Sfantului Andrei sa ne lumineze vietile si mintea mereu! La multi ani!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.