Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou: Sa construim impreuna urmatorul secol de existenta a Romaniei, cu mult curaj, implicare civica si atasament ferm fata de valorile statului de drept.

0
510

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video de Anul Nou in care ii indeamna pe romani sa construiasca impreuna urmatorul secol de existenta a Romaniei, cu mult curaj, implicare civica si atasament ferm fata de valorile statului de drept.

„Dragi romani,Ne aflam la finalul unui an cu o semnificatie profunda pentru Romania, anul Centenarului Marii Uniri. Deschidem o noua pagina a istoriei natiunii noastre si ne revine noua responsabilitatea de a lasa generatiilor viitoare o democratie puternica si o tara dezvoltata. Sa construim, asadar, impreuna urmatorul secol de existenta a Romaniei cu mult curaj, implicare civica si atasament ferm fata de valorile statului de drept. 2019 este anul in care tara noastra va detine, pentru prima data, Presedintia Consiliului Uniunii Europene. Sa valorificam aceasta oportunitate si sa dovedim ca Romania este implicata, cu seriozitate, in consolidarea proiectului european.

La multi ani si un An Nou fericit tuturor!“, afirma presedintele Klaus Iohannis in mesaj.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.