Mesajul prefectuului judetului Dolj, Dan Narcis Purcarescu cu prilejul Zilei Veteranilor de Razboi

0
196

Mesajul prefectuului judetului Dolj, Dan Narcis Purcarescu cu prilejul Zilei Veteranilor de Razboi 1Mesajul rostit de catre prefectul judetului Dolj, Dan Narcis Purcarescu, vineri, 27 aprilie 2018, cu prilejul ceremoniei militar-religioase dedicata Zilei Veteranilor de Razboi:
„Ziua veteranilor de razboi reprezinta pentru noi un eveniment incarcat de emotie, in care ne plecam fruntile in fata venerabililor ostasi ai neamului romanesc. Este un prilej potrivit pentru a ne exprima admiratia si respectul pentru curajul si sacrificiile facute de acesti eroi de langa noi in numele libertatii si independentei poporului roman. Pentru ca prezentul nostru este posibil numai datorita sacrificiului lor.
Veteranii de razboi sunt cei fara de care nimic din ceea ce am realizat ca tara si ca neam nu ar fi fost posibil. Sunt purtatorii de rani, de suferinte si reprezinta adevaratele valori pe care noi si urmasii nostri avem datoria sa le ducem mai departe – patriotism, curaj si demnitate.
Si nu trebuie sa uitam niciodata ca mai avem o datorie sfanta – acea de a-i comemora si omagia pe cei au avut drept crez suprem apararea valorilor acestei tari si si-au indeplinit nobila misiune pana la sacrificiul suprem.
In calitatea mea de prefect al judetului Dolj, doresc sa adresez tuturor veteranilor de razboi cele mai bune ganduri si va rog sa primiti pretuirea si recunostinta mea.
Va urez “La Multi Ani!” cu sanatate, liniste sufleteasca si zile senine” – Dan Narcis Purcarescu, prefectul judetului Dolj.

Citeste si :  Klaus Iohannis, MESAJ DUR la bilantul Ministerului Public: 'Magistratii reprezinta un reper moral in societate, orice abatere de la norme trebuie sanctionata'

Biroul de presa
Institutia Prefectului – Judetul Dolj

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.