Mesajul premierului Florin Cîţu cu ocazia Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene

0
174

„Astăzi, de Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene, îi felicit pe aviatorii și întregul personal din domeniul aviației civile și militare din România, oameni care ne dovedesc prin tot ceea ce fac că sunt profesioniști de top, dedicați activității lor și adevărate exemple de curaj și responsabilitate.

Indiferent că vorbim despre aviația civilă, aviația militară, aviația utilitară, de transport sau aviația sportivă, siguranța zborului, șansa celor aflați în situații dificile de a fi transportați rapid acolo unde pot fi tratați sau sunt în siguranță, transportul de ajutoare sau medicamente în anumite situații de urgență sunt misiuni de înaltă responsabilitate și care presupun standarde foarte înalte de pregătire pentru cei implicați în astfel de misiuni.

Toată admirația pentru munca acestor oameni!
Le urez succes în misiunile lor viitoare și ‘Cer senin’!” a declarat premierul Florin Cîţu cu ocazia Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.