Mesajul premierului Florin Cîțu cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului

0
376

”Ziua Internațională a Copilului vine anul acesta cu speranța că putem reveni cât mai curând la viața normală, așa cum era înainte de pandemie. Ne dorim pentru copii să fie sănătoși și să le putem oferi, din nou, posibilitatea de a interacționa și de a-și trăi copilăria alături de prieteni și de colegii de școală.
Digitalizarea accelerată ridică o mulțime de provocări și pentru copii, în materie de educație, dar și în planul interacțiunilor sociale. Chiar dacă impactul acestor schimbări se răsfrânge asupra tuturor, responsabilitatea noastră este să le asigurăm toate condițiile pentru ca ei să crească frumos, sănătoși, să aibă acces la educație și șanse egale în viață. În calitate de prim-ministru, sunt hotărât să urmăresc aceste obiective cu tot ceea ce ține de atribuțiile Guvernului.
Consider la fel de important să facem ceea ce ține de fiecare dintre noi pentru a reveni cât mai rapid la normalitatea care le poate asigura celor mici și echilibrul emoțional necesar unei copilării fericite.
La mulți ani copiilor din România și tuturor copiilor din lume!” a postat pe reteaua de socializare Premierului Florin Cîțu.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.