Mesajul Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, transmis cu prilejul Sarbatorilor Pascale

0
273

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis sambata, 18 aprilie a.c., un mesaj cu prilejul Sarbatorilor Pascale celebrate de crestinii ortodocsi.
Dragi romani,
Va doresc tuturor sa intampinati Sfintele Pasti in sanatate si pace sufleteasca!
Invierea Domnului este o celebrare a sperantei intr-un anotimp al renasterii. Biruinta Vietii, acesta este mesajul pascal care ne umple sufletele de increderea de care avem nevoie, in acest an mai mult decat oricand.
Pentru noi toti, lumina Invierii a fost intotdeauna un prilej de a ne bucura alaturi de familie si de cei apropiati de caldura locului pe care-l numim „acasa”. Din pacate, sarbatorile pascale de anul acesta ne gasesc intr-o situatie care ne obliga sa aflam mai mult in noi insine, in casa si prin rugaciune, lumina si binecuvantarea Invierii.
In aceste zile, ne manifestam iubirea fata de cei dragi tocmai renuntand sa-i avem langa noi. Suntem insa mereu in gandurile noastre aproape de ei, iar aceasta comuniune spirituala este legatura cea mai puternica, adevarata forta care ne va da energia sa depasim momentele dificile prin care trecem.
Sa ne asumam acest sacrificiu si sa ne regasim cu aproapele nostru in taina Invierii, precum si in rugaciune pentru alinarea suferintelor celor bolnavi si pentru sufletele celor rapusi de epidemie.

Dragi romani,
Semnificatia profunda a acestor zile este aceea ca impreuna, cu daruire, iubire si credinta vom iesi invingatori din greaua incercare la care a fost supusa intreaga omenire.
Va urez sa primiti Sfintele Pasti cu sufletele luminate de iubire, speranta si credinta!
Hristos a inviat!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.