Mesajul transmis de către Ludovic Orban cu prilejul Zilei Independenţei SUA

Mesajul transmis de către Ludovic Orban cu prilejul Zilei Independenţei SUA

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia Zilei Independenţei Statelor Unite ale Americii, subliniind că românii şi americanii împărtăşesc aceleaşi idealuri.

„Ne simţim aproape de această mare naţiune, atât prin istorie cât şi prin prezent, ca aliaţi importanţi în regiune şi în lume, împărtăşind aceleaşi idealuri de democraţie, libertate, respectarea drepturilor omului şi prosperitate economică. (…) Cele mai bune urări pentru prietenii noştri, La Mulţi Ani Statelor Unite ale Americii şi valorilor pe care le reprezintă în lume!”, a scris Orban pe contul său Facebook.

Citeste si :  Premierul Ludovic Orban a afirmat ca, in ultimele zile, au ajuns in tara aproximativ patru milioane de masti FFP 2 si FFP 3 care sunt distribuite catre spitale si zonele de urgenta.

El a transmis un mesaj şi pentru cetăţenii americani de origine română, transmite Agerpres.ro.

„Nu-i uităm nici pe numeroşii români care în ultimele două secole au ales să emigreze dincolo de Atlantic şi au dus în Statele Unite ceva din spiritul românesc. Suntem mândri de ei şi îndreptăm spre diaspora românească americană felicitări şi cele mai bune gânduri în această zi de sărbătoare”, se mai arată în mesaj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Jurnalde Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.