Meteo:Cum va fi vremea la inceputul saptamanii viitoare

0
147

Meteo:Cum va fi vremea la inceputul saptamanii viitoare 1Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada si la inceputul saptamanii viitoare. Local se vor semnala ploi, insotite de grindina si vant puternic.

Duminica, vremea va fi predominant frumoasã si deosebit de caldã in cea mai mare parte a tãrii. In regiunile nordice, estice si centrale, precum si la munte, cerul va fi variabil, cu unele innorãri mai ales dupã-amiaza si seara, dar numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtã duratã. In restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul teritoriului. Presiunea atmosferica va scãdea, de la o valoare deja sub normal.
n Craiova va fi frumos si deosebit de cald, cu cer mai mult senin, vant slab si moderat si o maximã in jurul de 27 de grade. Presiunea atmosferica va scãdea usor si aici, devenind si mai scazuta decat era oricum

Citeste si :  Masurile luate la nivelul Primariei Municipiului Craiova pentru a preveni raspandirea virusului COVID-19

La munte e cald, cerul este variabil, cu unele innorãri indeosebi in Carpatii Meridionali si de Curburã, unde local vor fi ploi slabe, trecãtoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificãri pe creste.

Luni, vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade la Miercurea Ciuc si 28 de grade frecvent in Banat, Oltenia si Muntenia, izolat si 29 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza in zonele montane. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana. In zonele joase, dimineata, vor mai fi conditii de ceata.

In Craiova, zi frumoasa si deosebit de calda. 10-12 grade dimineata si in jur de 26 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Citeste si :  Fotbal : Delegatia echipei Universitatea Craiova a ajuns in tara !

Marti, in jumatatea de nord a tarii, vremea va deveni in general instabila si se va raci usor, vor fi innorari accentuate, averse si descarcari electrice, iar izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate. In sudul teritoriului, vremea va fi in continuare deosebit de calda, cerul temporar noros, iar fenomenele specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala pe arii restranse. Vor fi conditii de grindina. Vantul va avea intensificari locale in majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade la Suceava si 30 de grade la Giurgiu.

Citeste si :  Cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor și pasionaților de tehnologie din România se mută în mediul online

Ziua de marti, in Craiova, va fi in continuare deosebit de calda. 11-13 grade dimineata si 28-29 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara, cand se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.