Meteo:Ger peste jumatate din tara

0
103

Meteo:Ger peste jumatate din tara 1Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionare de Cod Portocaliu de ninsoare abundenta, strat de zapada consistent, temporar viscol si vizibilitate scazuta, pentru intervalul 22 martie, ora 23 .00 – 23 martie ora 15.00. In sudul Banatului si al Olteniei, in cea mai mare parte a Munteniei si a Dobrogei ninsorile vor fi abundente, iar vantul va avea intensificari cu viteze de 50…60 km/h si temporar 65…70 km/h, viscolind si local troienind zapada si determinand diminuarea vizibilitatii.

De asemenea, ANM a emis si un Cod Galben de ninsori insemnate cantitativ, intensificari ale vantului,vreme deosebit de rece, in intervalul 22 martie, ora 15.00 – 23 martie, ora 20.00. In acest interval, in Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumatatea de sud a Moldovei si zona Carpatilor Meridionali si de Curbura ninsorile vor fi in extindere dinspre sud-vest si in intensificare, se va depune strat nou de zapada, local consistent, iar temporar vantul va avea intensificari in medie cu

Citeste si :  Costel ALEXE: Viata romanilor din Oltenia a ajuns o loterie, dictata de schimbarile climatice. In prezent, 100.000 de hectare din judetul Dolj sunt afectate de fenomenul desertificarii.

45…55 km/h, astfel ca vor fi intervale de timp cu ninsoare viscolita si spulberata.

In sudul si in estul Dobrogei precipitatiile vor fi mixte si se va depune polei.

Vremea se va mentine deosebit de rece pana la sfarsitul saptamanii, cu precadere in jumatatea de sud-est, unde intensificarile temporare ale vantului vor amplifica senzatia de frig.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.