Microbuze scolare electrice, cu fonduri europene, pentru elevii din judetul Dolj

0
241

Peste 1000 de elevi, din 24 de localități din județul Dolj, vor beneficia de servicii de transport gratuit pentru a ajunge la cursuri odată cu achiziția de microbuze școlare prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

“Consiliul Județean Dolj a depus și a câștigat proiectul pentru dotarea cu 24 de microbuze electrice a școlilor din localitățile: Afumați, Braloștița, Drănic, Rast, Pleșoi, Amărăștii de Jos, Teslui, Argetoaia, Bratovoiești, Catane, Coțofenii din Dos, Desa, Drăgotești, Murgași, Perișor, Sopot, Vîrvoru de Jos, Valea Stanciului, Bârca, Bistreț, Celaru, Caraula, Gângiova și Șimnicu de Sus.

Am semnat deja contractul de finanțare și urmează să demarăm licitația pentru achiziție. Valoarea proiectului “Transport școlar verde pentru elevii din județul Dolj” este de 36 milioane de lei.”, a declarat Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.