Mihai Belu : Universitatea Craiova a renascut !!

0
293

Universitatea Craiova a revenit dupa 10 ani in prima liga a fotbalului romanesc . Mihai Belu a avut aseara o prima reactie pe pagina de socializare .

Mihai Belu descrie perfect parcursul echipei Universitatea Craiova de la liga judeteana pana la interesele obscure din liga secunda ..

“Din Liga Județeană unde am făcut un ocol prin satele din jurul Craiovei, prin Liga a III-a unde ne-am bătut cu Dragnea și apoi am făcut istorie, prin Liga a II-a cu interesele ei obscure unde am câștigat împotriva tuturor.
Am învins un sistem meschin și suntem singurii care am luptat având în spate numai energia emanata de cea mai frumoasă galerie din România: Peluza Sud.

Am luptat cu primarii “roșii”, cu arbitrii incompetenți sau cu echipe “motivate”. Acum suntem nevoiți să luptăm și cu zvonuri aruncate aiurea.
Parcursul noastră este legat de Eugen Trica. Cu el am tremurat în Teleorman, cu el am ieșit fără înfrângere din Divizia C și tot el ne-a redresat când norii negrii acoperiseră “apusurile aurii”.” a scris Mihai Belu pe pagina de socializare.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.