Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca : Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos

0
221

Când Agenția Europeană a Medicamentului vine și anunță că există o legătură între apariția cheagurilor de sânge și vaccinarea cu AstraZeneca, te-ai fi așteptat la o cu totul altă reacție din partea vedetelor din showbiz. Însă, cum Mihai Bendeac nu este un star obișnuit, și alegerea sa pentru imunizarea împotriva Covid-19 trebuia să spargă tiparele.

Și chiar în aceste zile, Bendeac vine și spune că s-a vaccinat. Cu AstraZeneca! În pofida tuturor temerilor și a controverselor iscate în jurul acestui ser.

Nu știm dacă este bravare sau nu, dar cert e că Mihai însuși a recunoscut de ce s-a vaccinat cu AstraZeneca: „Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos”.

Totuși, charismaticul prezentator al Antenei 1 a venit și cu o altă explicație: „Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales. Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare și alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment”. Mai mult, Mihai Bendeac îndeamnă și alte vedete din România să-i urmeze exemplul: „Toții oamenii care sunt urmăriți de alți oameni ar trebui să-și asume acest rol și să ofere exemple bune și demne de urmat. Gestul meu de astăzi îmi pare un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic”.

Citeste si :  Premierul Florin Cîțu explică de ce România aruncă bani pe geam: OMS a estimat că 40% din doze vor fi pierdute. România e la 25%

Mihai Bendeac, de la iUmor, s-a vaccinat miercuri, 7 aprilie, la Centrul de Vaccinare organizat la Grand Mall Arena. Îmbrăcat lejer, ca pentru o plimbare prin parc, în aer liber, Bendeac i-a șocat, totuși, pe angajații centrului alegând o vestimentație de culoare neagră. Inclusiv încălțările!

Zilele trecute Mihai Bendeac ieșea la război pe tema Covid-19, lansând un atac virulent la adresa „conspiraționiștilor”. Cine sunt ei? Toți aceia care nu cred în virusul SARS-CoV-2! Despre ei, Bendeac spune că „vor muri în continuare ca niște cretini din pricina Covid peste câteva luni”. Actorul oferă și un exemplu, în sprijinul celor afirmate: „Acum 2 ani, un domn pompier, în ultima lui zi de serviciu, a povestit următoarea întâmplare. Ajuns la un incendiu îngrozitor, oamenii i-au spus că e un bebeluș în casa care ardea. Omul nostru s-a aruncat în flăcări, riscându-și viața, și a găsit bebelușul prins în spatele unui dulap. Copilul avea deja arsuri. A luat copilul în brațe, s-a uitat împrejur și a descoperit singura cale liberă care mai rămăsese: un geam. S-a dus către fereastră și a strigat colegilor «Hai băăă! Luați-l!!!». În acel moment, s-au auzit câteva voci urlând. «Nu-l dați pe geam, că încă nu e botezat!!!». Aceștia sunt cei care vor mai muri peste câteva luni din cauza Covid”.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.