Mihai Veliscu : Craiova reprezintă un oraș în plină dezvoltare, cu o creștere notabilă în toate domeniile.

0
917

Cel mai mare eveniment dedicat industriei constructiilor are loc pe 27 iulie la Voila Ballroom.
Provocari si Oportunitati in Constructii” este tema evenimentului. Organizatorii si-au propus sa aduca impreuna oameni pasionati si implicati in acest domeniu fascinant pentru a explora si discuta cele mai noi tendinte si inovatii.

Craiova Business Club si Primaserv au reusit sa aduca cei mai buni profesionisti din domeniul constructiilor ..

Mihai Veliscu este un designer de succes dar si speaker la acest eveniment iar azi ne-a raspuns la cateva intrebari ..

Jurnal de Craiova: Ești speaker la primul eveniment în domeniul construcțiilor. Ne poți spune câteva cuvinte despre eveniment?
Mihai Veliscu: Mulțumesc pentru invitație și pentru oportunitatea de a fi speaker la acest eveniment deosebit, “Provocări și oportunități în construcții”. Evenimentul reprezintă un prilej pentru a aduce împreună profesioniști din industria construcțiilor, pentru a explora subiecte relevante și pentru a dezvolta noi perspective și soluții inovatoare în acest domeniu în continuă schimbare. Sunt nerăbdător să împărtășesc experiența noastră și să contribui la discuțiile legate de viitorul construcțiilor.

Jurnal de Craiova: Cât de mult a evoluat această ramură a industriei în ultimii ani?
Mihai Veliscu: Industria construcțiilor a cunoscut o evoluție semnificativă în ultimii ani. Cu toate acestea în piață creșterea a ajuns la un apogeu, suntem la un nivel de platou, in care piata așteaptă de la dezvoltatori sau dpdv legislativ o schimbare de paradigma.
Dupa parerea mea schimbarea trebuie facuta în directia de inovatia tehnologică, accentul tot mai mare pe sustenabilitate, materiale cu emisii de carbon scazute ce pot revoluționa modul în care proiectăm și construim, aducând cu sine soluții eficiente energetic și ecologice. Suntem mândri să facem parte din această evoluție și să contribuim la dezvoltarea unei industrii de construcții mai sustenabile și inovatoare.

Jurnal de Craiova: Craiova a crescut din toate punctele de vedere. Construcțiile ocupă primele locuri. Cum vezi tu dezvoltarea orașului?
Mihai Veliscu: Craiova reprezintă un oraș în plină dezvoltare, cu o creștere notabilă în toate domeniile, iar construcțiile joacă un rol esențial în această evoluție. Observăm o tendință crescută de investiții în infrastructură și dezvoltare urbană, precum și în construcția de noi locuințe și clădiri comerciale.
Dezvoltarea orașului oferă oportunități semnificative pentru noi, în calitate de profesioniști în domeniul arhitecturii și designului interior, de a contribui la transformarea peisajului urban și de a aduce proiecte unice și de calitate în comunitatea noastră. Suntem dedicați să aducem inovație și frumusețe în fiecare proiect pe care îl dezvoltăm în Craiova.

Jurnal de Craiova: Ne poți spune un proiect la care lucrezi în acest moment?
Mihai Veliscu: Desigur! Pentru noi fiecare proiect în care ne implicăm este importrant. În prezent, lucrăm la mai multe proiecte speciale in standarde de casa pasiva in tara. Suntem implicați în dezvoltarea unui cartier împreuna cu partenerii de la Sttage care construiesc primul cartier de case pasive premium cu structură din clt din România, un cartier cu materiale si tehnologii care iți permit sa construiești foarte rapid.
În afara acestui proiect, suntem dedicați și altor proiecte de case pasive în diverse locații din țară, dar și în proiecte rezidențiale inclusiv locuințe private și spații comerciale unde ne-am angajat să aducem designul inspirat și inovația tehnologică.
Suntem mândri să formăm o echipă puternică, care se dedica în totalitate fiecărui proiect, iar colaborarea strânsă cu partenerii noștri ne permite să creăm spații unice și de calitate.

Jurnal de Craiova: Despre ce vei vorbi în cadrul evenimentului? Ce teme vei aborda?
Mihai Veliscu: În cadrul evenimentului, voi aborda mai multe teme relevante pentru industria construcțiilor și designului interior. Mă voi concentra pe importanța rolului unui designer în amenajarea unei locuințe și voi discuta, de asemenea, despre inovația tehnologică și sustenabilitate, și cum acestea pot fi integrate în procesul de proiectare și construcție.
Îmi voi împărtăși experiențele din proiectele recente și cum am reușit să răspundem provocărilor din domeniu pentru a aduce soluții creative și eficiente. De asemenea, voi aborda importanța colaborării strânse cu clienții pentru a crea spații care să le reflecte stilul lor de viata.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.