Mihail Genoiu a depus juramantul ca primar al Craiovei

0
250
Mihail Genoiu a depus juramantul ca primar al Craiovei 1
Mihail Genoiu a depus juramantul ca primar al Craiovei

Mihail Genoiu a depus  juramantul ca primar al Craiovei, într-0 ședință convocată de îndată a consiliului local municipal. Noul edil șef a promis eforturi susținute pentru atragerea de finanțări și crearea de locuri de muncă în municipiu.

„Vreau să mulțumesc pentru încrederea acordată de către cetățenii Craiovei, care mi-au oferit acest mandat și promit să fiu primarul tuturor craiovenilor, să țin cont de părerile tuturor. Fața orașului este schimbată, numărul turiștilor e în creștere și noi trebuie să dovedim că știm cum să-i primim. Trebuie să ținem cont că e o perioadă de tranziție în ceea ce privește investițiile. Investițiile sunt finalizate și date în folosință, cu excepția uneia, Waterparkul, unde, ca o coincidență, azi începe recepția. Ceea ce e cel mai important este obținerea de noi finanțări. Este perioada în care se scriu proiecte pentru atragerea de fonduri europene și vrem să folosim la maximum atât cele 42 de milioane de euro pe care le avem la dispoziție prin axa 411, cât și să avem proiecte în rezervă pentru fondurile rămase nefolosite de celelalte municipalități. În plus, vom continua să umărim accesarea fondurilor europene și pe celelalte axe, pentru reabilitarea termică sau refacerea zonelor degradate. În același timp, unul dintre obiectivele importante pe care le vom urmări va fi crearea de locuri de muncă, obiectiv pe care sperăm să-l îndeplinim prin dezvoltarea parcului industrial, prin crearea parcului industrial Ișalnița și prin intrarea într-o ritmicitate a întalnirilor cu reprezentanții mediului de afaceri din oraș. Încă o dată, vă promit că voi fi primarul tuturor craiovenilor, indiferent de culoarea politică, nu vreau să ne împotmolim în dicuții și dispute  personale. Vreau să profităm că avem și vom avea în continuare, un guvern cu oameni din Craiova, foarte mulți parlamentari din Craiova”, a spus Mihail Genoiu.

Citeste si :  Primarul Craiovei face clarificari cu privire la inaugurarea stadionului

Mihail Genoiu a depus juramantul ca primar al Craiovei 2 Mihail Genoiu a depus juramantul ca primar al Craiovei 3 Mihail Genoiu a depus juramantul ca primar al Craiovei 4 Mihail Genoiu a depus juramantul ca primar al Craiovei 5 Mihail Genoiu a depus juramantul ca primar al Craiovei 6 Mihail Genoiu a depus juramantul ca primar al Craiovei 7 Mihail Genoiu a depus juramantul ca primar al Craiovei 8

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.