Mihail Genoiu : Meciuri pe Oblemenco, din octombrie!

0
170
Mihail Genoiu : Meciuri pe Oblemenco, din octombrie! 1
Mihail Genoiu : Meciuri pe Oblemenco, din octombrie!

In mediul online , dar si in alte publicatii a inceput un atac la adresa primarului Mihail Genoiu cat si a celor care construiesc stadionul , prin faptul ca nu va fii gata in acest an . 

Primarul Craiovei, care s-a arătat reticent ieri să dea o dată fermă de inaugurare a stadionului, a revenit cu precizări, după o vizită de documentare la București, la CNI. Arena va fi gata în septembrie, iar meciurile se vor disputa pe stadion din octombrie, susține Mihail Genoiu.

„Astăzi, am făcut o deplasare la București, pentru a avea întrevederi cu mai mulți factori de decizie în ceea ce privește stadionul de fotbal. Astfel, după o documentare mai exactă, pot spune că data recepției a fost stabilită în Septembrie. În prezent, mai e de lucru la peluza Nord (care se va încheia în trei săptămâni), la interioare și la terenul de joc. Am fost asigurat, de asemenea, că FRF va omologa stadionul foarte repede, în doar două zile. Astfel, meciurile ar putea să se joace pe Oblemenco în Octombrie. Desigur, licitațiile pentru hotel și restaurant se pot întinde până anul viitor, dar aceste funcțiuni nu au rolul de a întârzia și competițiile sportive.
În același timp, primăria va demara acțiunea de preluare a stadionului, imediat după ce CNI va finaliza recepția”, spune Genoiu, într-o postare pe o rețea de socializare..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.